Képmutatók cselszövése

Pécs, E78
A Vádli Alkalmi Színházi Társulás, a Füge Produkció és a Szkéné Színház legújabb közös projektje Bulgakov abszurd színházi paradigmáját igyekszik újraértelmezni. A darab, mely Molière XIV. Lajoshoz és az udvarhoz fűződő viszonyait boncolgatja...
...igazán izgalmas alap egy vérbő és velejéig aktuális kulturális krimihez, ahol főszereplőként kerül helyzetbe az ármánykodás, haszonlesés és becstelenség triója, valamint az őket képviselő állami tisztviselők hada. Hogy ki húzza a rövidebbet a kiegyenlítetlen küzdelemből, az nem lehet kérdés, de mire a szövevényes szálak a helyükre kerülnek, nemcsak az érintett szereplők, de a nézők is érdekes következtetésekre juthatnak.
 
A koprodukció szellemi atyja ez alkalommal is Szikszai Rémusz, aki a tavalyi Caligula helytartója című társadalmi drámával már kellően bizonyította rendezői kvalitásait.
 
 
2012.06.28
|
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.