Képmutatók cselszövése

Pécs, E78
A Vádli Alkalmi Színházi Társulás, a Füge Produkció és a Szkéné Színház legújabb közös projektje Bulgakov abszurd színházi paradigmáját igyekszik újraértelmezni. A darab, mely Molière XIV. Lajoshoz és az udvarhoz fűződő viszonyait boncolgatja...
...igazán izgalmas alap egy vérbő és velejéig aktuális kulturális krimihez, ahol főszereplőként kerül helyzetbe az ármánykodás, haszonlesés és becstelenség triója, valamint az őket képviselő állami tisztviselők hada. Hogy ki húzza a rövidebbet a kiegyenlítetlen küzdelemből, az nem lehet kérdés, de mire a szövevényes szálak a helyükre kerülnek, nemcsak az érintett szereplők, de a nézők is érdekes következtetésekre juthatnak.
 
A koprodukció szellemi atyja ez alkalommal is Szikszai Rémusz, aki a tavalyi Caligula helytartója című társadalmi drámával már kellően bizonyította rendezői kvalitásait.
 
 
2012.06.28
|
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.