Bagoly Rudi varázsórája

Budapest, Kőrösi Csoma Kőbányai KK + KÖSZI
A Budapesti Nyári Fesztivál keretében Bagoly Rudi fifikás szerkezete ez alkalommal a Városmajori Szabadtéri Színpadon okoz nem kis bonyodalmat, a fura gépezet ugyanis képes összekutyulni az évszakokat, persze csak ha rossz kezekbe kerül...
...azaz csőrbe vagy tappancsba. A mogorva Varjú és a táncos lábú Egérke ugyanis nehezen viseli a szomszédos családi idillt, melyben Manóka, Malacka és Teo tölti eseménydús mindennapjait. Ezért kieszelik, hogy a titokzatos Bagoly Rudi időmanipuláló ketyeréjén nyárból télbe váltanak, mely talán lehűti a rosszcsont brigádot.
 
Aggódni persze nem kell, mert Manóka ismét a helyzet magaslatán áll, Mazsola azonban ez alkalommal is hozza a tőle megszokott szeleburdi formáját, melynek szegény Teo issza meg a levét... De minden jó, ha jó a vége, és persze a tanulság sem marad el.
 
A Mazsola és Tádé bábfilm ötlete alapján a Pódium Színház vicces mesemusicalt gyúrt a jól ismert sztoriból, mely így egészen új hangokat és poénokat kapott.
 
 
2012.07.06
|
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.