Mert a mamának így jó

Budapest, Újszínház
A Szentendrei Nyár és Teátrum 2012 programsorozat az egyéb események mellett jobbnál jobb színházi előadásokkal kényezteti látogatóit. Az olyan klasszikusok után, mint Shakesepeare A viharja vagy A mizantróp Molière-től...
...egy kevésbé ismert szerző komédiáját, a Mert a mamának így jót élvezhetjük. Giorgo Pianosa neve persze csak azért nem cseng ismerősen, mert valójában a darab rendezőjét, Pozsgai Zsoltot takarja, aki viszont nem ismeretlen a hazai színházba járó közönség előtt (olyan műveket jegyez, mint például A kolonc vagy A gyermekkirály). Új vígjátékában igazi jókedvű kavarodást figyelhetünk: egy elegáns olasz családhoz váratlanul beállít egy idegen férfi, akit egyszerűen nem lehet kidobatni, és a feje tetejére állítja a családtagok egész világát – mert a mamának így jó. De mit akar vajon mindezzel elérni? 
csőrmester
2012.08.07
|
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.