Az emberi faj abszurditását mi sem mutatja jobban, mint hogy születése pillanatától kezdve bámulatos tehetséggel rendelkezik a rombolás és az elkövetett hibák szisztematikus és precíz ismétlése terén. Eredendően önpusztító konstrukciója a rendszernek...
...léte feloldhatatlan ellentmondásokon alapszik, az élet értelmét keresi, közben pedig mindenhol a halál jár a nyomában. Kulcsár Noémi és a Tellabor táncprojekt új darabja ezeknek a destrukciós folyamatoknak ered a nyomába, és vetít elénk egy alapjaiban kiábrándító képet a ciklikus vergődésről, melybe mindannyian beleragadtunk. Teszi mindezt úgy, hogy közben egy egészen új előadói nyelvvel kísérletezik; a hús-vér valóság mellett hangsúlyos szerepet kapnak a legmodernebb audiovizuális technikák is, melyek egymást kiegészítve és támogatva egy fájdalmasan szép és felettébb látványos kiskerti miliőt varázsolnak a színre.
macsek
2012.10.09
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.