Az ígéret földje

Budapest, Centrál Színház
Rudolf Péter, Harkányi Endre, Tóth Ildikó, Széles László, Borbás Gabi és Simon Kornél látható abban a darabban, melyet Jez Butterworth írt 2009-ben, és ami nemcsak az angolszász közönségnek mondhat sokat… Az ígéret földjében egy Kakas...
...gúnynévre hallgató csavargót ismerhetünk meg, aki már évtizedek óta a társadalomtól félrevonultan éli mindenapjait, egészen pontosan az erdő közepén, egy kiszuperált lakókocsiban. Kakas azonban egyáltalán nem magányos, hiszen nála időzik mindenki, akinek már nincs hová mennie. Ám a hajléktalankolónia irritálni kezdi a közeli kisváros lakóit, akik hadjáratot indítanak a főhős és cimborái ellen. A 16 éven felülieknek ajánlott színdarab egyszerre nyersen, könyörtelenül és együttérzéssel mesél a kiszolgáltatottságról, miközben Kakas karaktere egyedülálló jutalomjáték lehetőségét kínálja Rudolf Péternek.
pisszke
2012.10.15
|
(19 kép)
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.