Kérem vigyázzanak, az ajtók záródnak!

Budapest, Rákospalotai Leánynevelő Intézet
Bátran kijelenthetjük, hogy a FÜGE Produkció és a Rákospalotai Leánynevelő Intézet november végén debütált közös projektje az utóbbi évek egyik legizgalmasabb színpadi vállal(koz)ása címre is esélyes. Hiszen profi színészek...
... – köztük például Börcsök Enikő – és az intézet javulásra ítélt lakói közösen adnak elő egy kortárs amerikai drámát, Kia Corthron Kérem vigyázzanak, az ajtók záródnak! darabját (méghozzá az intézet falain belül). A tinédzserkori terhességről, a környezetvédelemről, a fenntartható fejlődésről és a kirekesztésről szóló mű így a felsorolt témákon kívül egészen húsbavágóan mesél maguknak a játszóknak az életéről, sorsáról, csodálatra méltó személyiségéről is. A darabot pedig az a Schwechtje Mihály rendezte, akinek olyan rövidfilmjeit ismerhetjük, mint a Büfé két ablakkal, Az alma vagy a Porcukor.
firkász
2013.01.07
|
(6 kép)
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.