RADAR est

Budapest, MU Színház
Idén is megrendezésre kerül a Duda Éva Társulat tavaly debütált programja: a rendhagyó RADAR est alkalmával (pontosabban két alkalmával, hiszen a premier után még egyszer látható a műsor) a csapathoz kötődő táncművészek-alkotók mutatkoznak be...
...rövid önálló produkciókon keresztül, szokatlan térhasználattal. Így egyetlen előadás keretében öt különféle kis darabot láthatunk, olyan művészek munkáit, mint Csák Beatrix és Csuzi Márton (Csapat-Játék), Simkó Beatrix (Fej vagy írás), Mikó Dávid Béla (Scorporus), Jenna Jalonen és Rónai Attila (Suo sammalta), illetve Grecsó Zoltán (Földönfutó – kis magyar szólótánc az utolsó magyarról). A tartalmas est során fellépő táncosok tegyenek fel filozofikus, misztikus, elvont vagy nagyon is konkrét kérdéseket, annyi biztos, hogy a közönségnek ez alkalommal is egy sokatmondó és látványos táncfüzért lesz szerencséje végignézni.
firkász
2012.12.17
|
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.