Meanwhile in Kansas

18 éven felülieknek!
Budapest, Bárka
Bár Óz, a nagy varázsló története alapjáraton gyerekeknek íródott, azért mindig is ott fityegett a cukormázas tinglitangli mögött a mélypszichológia és a magvas tanulság, miszerint ha az ember hisz magában, akkor bármi lehetséges.
És ha mindezt még jó időérzékkel is teszi, akkor holmi kamu mágusok sem verik át a búráját... Dorka persze nem volt egy túl okos lány, vagy szimplán csak valami nagyon jó cuccot tolt, mielőtt éneklő szalmabábúról meg repülő majmokról kezdett hallucinálni, mindenesetre ripsz-ropsz (forgószél, na persze) egy olyan világban találta magát, melyre Irvine Welsh novellahősei is elismerően ütnék rá a cool bélyeget. Mert ez itt – bár egy lepukkant budapesti kecónak látszik – a pszichoaktív kemikáliák csodás földje, ahol bármi megtörténhet, és meg is fog, miközben Kansasban még mindig ugyanaz a monokróm dögunalom vár. A 011 Alkotócsoport újabb nagy dobása dokumentarista, fikciós és mesejelenetekkel, szemkápráztató 3D mappinggal és vénákat repesztő drámával. 
 
macsek
2013.01.07
|
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.