Made in Hungária

Zalaegerszeg, Hevesi Sándor Színház
„A '60-as évek elején ki- majd visszadisszidál egy tipikusan angyalföldi család: Fenyőék. A fiatal Mikibe mélyen beleivódott mindaz, ami egy tizenévesnek Amerikát jelentheti: a rágó, a Marlboro, a hawaii ing és mindenekelőtt a rock and roll.”
„A kinti élmények és egy megszállott lemezgyűjtő rádióműszerész hatására elhatározza, hogy zenekart alapít. Cipősdobozból, éjjeliszekrényből erősítőt eszkábálnak, s már nem is kell más, csak néhány jó haver, hogy a Szent István parkban, a Fémmunkás próbatermében és a Tisza utcai utcabálon feldübörögjön a Viva Rock and Roll. És létrejött a Hungária. Számaikban Angyalföld csodálatos metamorfózison megy át: fényárban úszó utcáin kifényesített Chevy-k hasítanak, a szél pálmafákat ráz, és minden utcasarkon hotelek, bárok várják a betérő jampikat” - így szól a Made in Hungária című musical kedvcsinálója. A rock and roll hazai fenegyerekének, Fenyő Miklósnak az élete tele van fordulatokkal, szerencsés véletlenekkel. Igazi sikertörténet, ami filmre és színpadra kívánkozott.
 
A zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban február 8-án tartják a Made in Hungária bemutatóját. A főszerepben Gulyás Herman Sándort láthatjuk, a darab rendezője a Jászai-díjas Méhes László. Lendületes, jó hangulatú előadásra készüljünk, a retrórajongóknak mindenképpen látniuk kell! 
krizsu
2013.01.30
|
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.