Isten pénze

Baja, Bácskai Kultúrpalota
2012 decemberében a Bajai Fiatalok Színháza hatalmas sikerrel, telt házas közönség előtt mutatta be Charles Dickens Karácsonyi ének című világhírű regényéből készült, az Isten pénze című varázslatos musicalt a Bajai Városi Színházteremben.
Akik az eddigi nyolc előadásról lemaradtak, vagy esetleg újra megnéznék e lélekemelő musicalt, idén decemberben megtehetik! Újabb négy előadást tűztek műsorra megújult díszletekkel és látványvilággal! Dickens alkotásai ismét reneszánszukat élik, s az Isten pénze különösen aktuális darab: a szeretetről, az élet valódi értékeiről, családról, barátságról, felelősségről szól. 
 
Müller Péter színpadi változata rendkívül gazdag: rengeteg jelenetet és figurát láthatunk a színpadon. A csodálatos dallamok Tolcsvay László, az igényes dalszövegek Müller Péter Sziámi alkotói kvalitásait dicsérik. Kiváló musical, jobbnál jobb dalokkal, mely minden korosztálynak jó szívvel ajánlott! 
2013.12.04
|
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.