Kottavető, avagy fejjel a hangfalnak

Budapest, Átrium
A HOPPart és a Szputnyik tíz rendkívüli tehetséggel megáldott színésze élő egyenesben prezentálja, hogy nemcsak a hagyományos prózai műfajok fekszenek nekik nagyon, de akkor sem jönnek zavarba, ha rájuk szabadul egy próbateremnyi hangszer...
...valamint egy veszélyesen kreatív zenei vezető. Ha a helyzet úgy kívánja, gitárt, citerát vagy dorombot ragadnak, elképesztő virtuozitással játszanak Queent, Depeche Mode-ot vagy éppen Vivaldit, sztárallűröktől sem mentesek, és persze csöppet sem veszik komolyan magukat – ezt amúgy másoknak sem ajánlják.
 

 
A két társulat folyosói koprodukciójában megvalósuló zenés függetlenségi nyilatkozat egy színházi körülmények között létrehozott szuperkoncert illúzióját igyekszik megteremteni, amely jó adag öniróniával reflektál a honi függetlenek jelenlegi áldatlan állapotaira. Készüljön fel mindenki, mert ezen az estén a hangfal adja a másikat! 
 

macsek
2013.03.11
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.