Virtus

Budapest, Nemzeti Táncszínház
A Duda Éva Társulat darabja nemcsak témájában, de formai megoldásaiban is izgalmas művészeti vizekre evez; a Virtus bemutatja, miképp tud együtt lüktetni a színházi térben a kortárs tánc, az élő zene és az underground cirkusz.
75 perc
A különös műfaji nászból egy elképesztően látványos és élvezetes produkció született, melyben főszerephez jut a sajátosan szélsőséges kelet-európai vérmérséklet, és annak minden bohózatba illő aspektusa. A zenefelelősök, Szirtes Edina Mókus és Kunert Péter a magyar és balkáni ütemeket társították össze sötétebb tónusú, elektronikus motívumokkal, míg a földtől elrugaszkodott látványvilág a Tűzmadarak zsonglőrcsapat két kulcsfigurája, Zoletnik Zsófia és Mező András aktív részvételének köszönhető. Így tulajdonképpen a közönség egy dark’n’folkra komponált légi balettet láthat vakmerő táncosokkal, nagy csinnadrattával és rengeteg humorral fűszerezve.
macsek
2013.04.03
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.