Nanta – koreai komikus főzőshow

Budapest, Millenáris
Irtó nagy szerencse, hogy Koreában egy tradicionális esküvői menünek nem része a lucskos káposzta vagy a pacalpörkölt, mert ezek elkészítését – még akrobatikus elemekkel megtűzdelve is – elég komoly kihívás lenne esztétikusra koreografálni.
 
A színház, a zene és a show-műsor határán imbolygó produkció sztorija szerint ugyanis három, épp a konyhában héderező séfre azzal a lehetetlen feladattal ront rá a sunyi kis étteremigazgató, hogy egy órán belül dobjanak össze egy komplett esküvői menüsort, ráadásul koloncként a nyakukba kapják a főnök úr kétbalkezes unokaöccsét is. A szakácsok nem tökölnek, szó szerint veszik a kérést, és elkezdik módszeresen összehányni a helyiséget. Gordon Ramseyt megszégyenítő mozdulatokkal szeletelnek, klopfolnak, kavarnak és gyújtják fel a színpadot, miközben mindenfelé ételcafatkák és konyhai kiegészítők röpködnek körülöttük ritmusra. 
 

 
A parádés előadás már az egész világot meghódította, eddig több mint 8 millió néző mulatta végig a látványos főzőkomédiát, mely épp olyan lazán kezeli a színházi kereteket is, mint szereplői a zöldségvágó bárdot.
macsek
2013.05.27
|
(8 kép)
Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.