Római vakáció

Budapest, Belvárosi Színház
A nagyközönség ebben az 1953-as romantikus komédiában ismerhette meg a világ legbájosabb színésznőjét, Audrey Hepburnt, aki Gregory Peck oldalán formálta meg Anna hercegnőt.
135 perc
A szerepért Oscar-díjjal jutalmazott legenda után a színpadon Tenki Réka játszhatja el az örökösnőt, aki római látogatása során fellázad a szigorú protokoll ellen: megszökik, és inkognitóban kezdi járni az Örök Várost. Nem sejti azonban, hogy egy amerikai újságíró (a Peck által halhatatlanná tett figura bőrébe ezúttal Fekete Ernő bújik) megszimatolja a nagy sztorit, ezért nem minden hátsó szándék nélkül kezdi el csapni a szelet a csacsi lánynak. Ez azonban megváltozhat, hiszen messze még a történet vége, és addig még számtalan közös kalandon mennek keresztül – például azon a felejthetetlen robogózáson, ami örökre a retinájába és a lelkébe égett a Római vakáció minden nézőjének. 
 
 

 
pisszke
2013.07.22
|
(6 kép)
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.