Száraz Dénes – Vele, de nélküle

Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház
A nagy érdeklődésre való tekintettel egy plusz előadást is be kellett iktatni az AlkalMáté Trupp idei projektjéből, hiszen Járó Zsuzsa, Szandtner Anna, Kovács Patrícia, Máthé Zsolt, Mészáros Máté és Péter Kata után ezúttal – egy napi tévésorozat miatt…
…kiemelt népszerűségnek örvendő – Száraz Dénes lesz a „színházi élveboncolás” alanya. Azt azonban nem árt tudni, hogy a színművész ugyan szokatlan módon részt vesz a produkcióban, de nem játszik az előadásban.
 
Az AlkalMáté Trupp egyébként Máté Gábornak a Színművészetin 2003-ban végzett osztályát takarja, melynek tagjai úgy döntöttek, hogy a diploma után is csinálnak minden nyáron valami közöset. Két más karakterű darab után jött létre ez az immár kultikus sorozat, melynek témáját saját maguk szolgáltatják: minden évben más-más osztálytársukról vallanak az alkalmi társulat tagjai.
pisszke
2013.07.29
|
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.