Két úr szolgája

Sopron, Petőfi Színház
A nagy klasszikusok évada – így hirdeti a Soproni Petőfi Színház a most induló új évadát. A repertoár pedig önmagáért beszél: a felnőtt bérletben olyan ismert szerzők művei láthatók, mint Molnár Ferenc, Szabó Magda, az operakedvelőket kényezteti...
...Giocchino Rossini Bruschino úr című vígoperája. A tánctagozat először jelentkezik önálló produkcióval, és egy igazi legendás musical, az Evita is terítékre kerül. A legelső bemutatót október 5-én élvezheti a közönség, mégpedig a nagyszerű komédiaíró, Carlo Goldoni darabját, a Két úr szolgáját. A színészek elkalauzolják a nézőket Velence csodálatos világába, ahol felbukkannak egy itáliai bohózat jellegzetes figurái, a bajbajutott és sorsüldözött szerelmesekkel együtt. A sok kacagtató galiba, cselszövés és személycsere után pedig természetesen minden jóra fordul. 
 
A színpadon a főbb szerepekben Papp Attila, Molnár Anikó, Savanyu Gergely és Szlúka Brigitta játékát élvezheti a közönség. A darabot Katona Imre rendezi. 
Kavics
2013.09.26
|
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.