A vágy villamosa

Budapest, MU Színház
Tennessee Williams egyik leghíresebb darabját, A vágy villamosát többször, többféleképpen láthattuk már: a színpadon kívül a vásznon vagy a képernyőn is (fontos szerepe volt például a fiatal Marlon Brando szexszimbólummá válásában).
Ezúttal a tánc nyelvén (is) előadva jelenik meg a jól ismert furcsa hármas, az ártatlan fiatalasszony, Stella, nővére, a kifinomult, képmutató Blanche Dubois és a durva macsó, Stanley Kowalski szívszaggatóan szomorú története, melyben az ellentétes jellemek összeférhetetlensége elkerülhetetlen végkifejlethez vezet. A New Orleansban, nagyrészt egyetlen kis lakás fojtogató, fülledt falai közt játszódó sztorit Kulcsár Noémi koreográfus, táncművész álmodta újra, és olyan művészek adják elő, mint Lőrinc Katalin, Csere Zoltán, Lázár Eszter, Bukta Gergely, Horváth Máté, Tóth Brigitta és Bora Gábor. 
 
firkász
2014.01.20
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.