Kortárs koreográfusok XV. jubileumi gálaestje

Budapest, Müpa Budapest
Szárnyaikat bontogató fiatal tehetségekkel és elismert, kiváló művészekkel ünnepli tizenöt éves fennállását a Koreográfusi Stúdió a Művészetek Palotájában. A Stúdiónak köszönhető, hogy az ezredforduló hajnalán elindult az Operaházban egy olyan kortárs koreográfusi műhelymunka…

Koreográfia: Venekei Marianna

Koreográfia: Merlo Paolini Andrea

Koreográfia: Bajári Levente

Koreográfia: Pazár Krisztina

Koreográfia: Jellinek György

Koreográfia: Kerényi Miklós Dávid

Koreográfia: Kristina Starostina

Koreográfia: Kun Attila

Koreográfia: Lukács András

 
…mely teret és inspirációt adott az ifjú talentumoknak, hogy megtalálják egyéni hangjukat. Hova jutottak a kreatív brigád bölcsőjében nevelkedett, magukra talált, a nemzetközi körökben is sikerrel szereplő koreográfusok, és milyen stílusban alkotnak most? Andrea Paolini Merlo, Bajári Levente, Pazár Krisztina, Jellinek György, Kerényi Miklós Dávid, Kristina Starostina, Kun Attila, Lukács András, Venekei Marianna és Simon István táncálmait a Magyar Nemzeti Balett művészei és a Magyar Táncművészeti Főiskola válogatott hallgatói adják elő a gálaesten.
Löwenstein
2014.06.10
|
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.