Az idő ura

Budapest, Marczibányi Téri MK
Az első, indiai tánctechnikát alkalmazó magyarországi együttes, a Somi Panni által alapított Sivasakti Kalánanda Táncszínház közel két évtizeddel ezelőtt azzal a céllal jött létre Budapesten, hogy megismertesse és megszerettesse a hazai közönséggel...
...Dél-India klasszikus táncát, a bharatanátjamot. A számos sikeres külföldi turné és a rendszeres itthoni fellépések, a klasszikus és kortárs előadások mellett a társulat Bem rakparti otthonában táncoktatás is folyik, hogy az indiai kultúra szerelmesei ne csak nézhessék, de el is sajátíthassák az indiai táncokat. 
 
Somi Panniék legújabb, a Nemzeti Táncszínházzal együttműködve született darabja az idő örök és feloldhatatlannak tűnő problematikáját Kála, az idő kérlelhetetlen úrnője és az őt egyedül megzabolázni képes legfelsőbb isteni erő, Siva bonyolult viszonyának történetén keresztül meséli el nekünk. 
zsinora
2015.02.16
|
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.