Karnyóné

Budapest, Ódry Színpad
Szerelmi sokszög, szerencsejáték, szerelemféltésből elkövetett gyilkosság és öngyilkosság, feltámadás és szörnyethalás – a 215 éve Csokonai tollából született mű nem mentes az aljas és véres eseményektől.
Az özvegynek hitt Karnyóné szerelmi élete és házassági tervei körül kialakult felfordulást megéneklő darab mégis bohózat, sőt tündérbohózat – a végén a totális káoszt a két mágikus teremtmény, Tündér és Tündérfi varázsütésre felszámolja, a halottaknak új életet adva, így végül minden jó, ha a vége jó. 
 
A vaskos humorú, zseniális nyelvi leleménnyel megírt színműbe most a Színház- és Filmművészeti Egyetem ötödéves hallgatói lehelnek új életet. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem közreműködésével készült produkció a fiatalok tolmácsolásában válik izgalmas kortárs-zenés darabbá, mely mégis őrzi az eredeti műfaji sajátosságokat. 
Löwenstein
2015.01.05
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.