Csoportkép oroszlán nélkül

Budapest, Trafó
A Next fesztiválon volt a bemutatója Fekete Ádám rendezésének. A darabot azóta lefordítottak oroszra, felolvasták Szentpéterváron, szövegkönyve megjelent a Színház folyóiratban, a 7óra7 pedig beválogatta a tavalyi év 40 legfontosabb előadása közé a produkciót.
150 perc
A TÁP Színházból is ismert polihisztor, Fekete Ádám eddig főleg dramaturgként, előadóként és DJ-ként dolgozott, ez az első rendezése, ami a TITÁNium Tehetségkutató Platform pályázat elnyerésével valósulhatott meg. Január 12-én este nyolctól ismét megtekinthető a Trafóban, utána pedig február 9-én látogatható a produkció.
 
Az előadás hétköznapi zsánerszituációkon és megelevenedő állóképeken keresztül mesél egymás mellett élő szomszédokról, családokról és magányos emberekről. A nőről, akinek a vendéglőjébe nem jár senki. A fiáról, aki nem beszél. Az orvosról, aki nem tud segíteni. „Fekete Ádám nem színdarabot, hanem színházat ír. Sőt, nem is színházat, hanem létezést. Egyfajta létezést, egy bizonyos fajta életérzést, ha úgy tetszik, abszurdat.” (Gáspár Ildikó, színház.net)  
2016.01.11
|
(10 kép)
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.