Spam operett

Budapest, Radnóti Miklós Színház
A színháznak Tasnádi István írta a darabot. A zenés előadás rendezője, Rudolf Péter azt nyilatkozta, hogy a Spam operett Rejtő Jenő szellemében íródott, vagy inkább a hatása alatt.
Naponta több száz, vagy több ezer levélszemetet szűr meg a számítógépünk. Kivétel nélkül mind boldogságot kínál. Több pénzt, szebb testet, nagyobb potenciát. Megtanultuk már, hogy az ilyesmit gondolkodás nélkül törüljük. De mi van, ha valamelyik igaz? Ha egy millióból egyetlenegy ilyen levél valóban őszintén szól és jót akar? Ha csak egy klikkelésnyire van a boldogság... Anikó, a középkorú bolti előadó hisz ebben. Hogy egyszer neki is bejöhet. Hogy egyszer az életben neki is lehet szerencséje. Egy hirtelen döntéssel mindenét pénzzé teszi, hogy meg tudja venni a repülőjegyeket, majd Tiborral, az alkoholproblémákkal küzdő egykori angoltanárral elindul a Közel-Keletre egy dollármilliókat ígérő spam nyomába. De kisvártatva egy P. Howard regényeket idéző felfordulás kellős közepén találja magát.
(4 kép)
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.