Ketten egyedül

Budapest, Thália Színház
A világhírű darab – amelyből Krumplirózsa című amerikai film készült Michelle Pfeifferrel és Al Pacinóval a főszerepben – Goda Kriszta rendezésében, Schell Judit és Csányi Sándor főszereplésével látható.
90 perc
Schell Judit és Csányi Sándor nem először játszik együtt, hiszen 2005-ben a Csak szex és más semmi című filmben – amelyet ugyancsak Goda Kriszta rendezett – főszereplők és partnerek voltak. Színpadon is találkozhattunk már a párossal, mégpedig az Esküvőtől válóperig című bohózatban.
 
Az eredeti darabot, amelyet Terrence McNally amerikai drámaíró jegyez, Frankie és Johnny a holdfényben címmel mutatták be Amerikában. A színpadi műből készült az előbb említett nagy sikerű hollywoodi filmváltozat is. 
 A Ketten egyedül című New York-i történetben a nő, Frankie sokat csalódott, és emiatt fél belemenni egy újabb kapcsolatba, Johnny pedig kitartóan ostromolja a lányt, és nem adja fel. A romantika nem rózsaszínben érkezik, sokkal inkább csendesen és bizony néha szomorúan, olykor pedig viccesen. A rendező elmondta: a darab jellemző nagyvárosi problémát fogalmaz meg, amely szerint az emberek félnek belemenni kapcsolatokba, mindenki a saját életét éli, ragaszkodva magányosságához.
2015.05.04
|
(5 kép)
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.