A harag napja

Budapest, Trafó
Érdemes odafigyelni a Trafó programjaira, itt tartották az ősbemutatóját ugyanis a Krétakör A harag napja című előadásának. A darabot Zabezsinszkij Éva, Schilling Árpád és maguk a szereplők írták.
Miről szól A harag napja? 2015 elején egy magyar ápolónő elsőként állt ki a nyilvánosság elé és beszélt kíméletlen őszinteséggel a kórházakban uralkodó szakmaiatlan és embertelen állapotokról. A nővér fekete ruhába öltözött és az utcára hívta az ország ápolóit. A szókimondó nővér alakja inspirálta a Krétakör előadását – ám ennek ellenére semmit nem használnak fel az ő valós történetből. A nővér családjában három generáció jellegzetes vonásai tűnnek fel, miközben a jelenkor kihívásaival küszködő kisember, aki igyekszik bízni embertársaiban, problémáival végül mindig egyedül marad. A történet során feltűnnek korunk ismert figurái is.  
 
2015.12.14
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.