M/Ámor, vagy amit akartok

Zenés vígnépszínművelet
Budapest, Szkéné Színház
A Shakespeare-komédiák sajátos dramaturgiáján alapuló, ízig-vérig mai vígjáték a Terminál Workhouse fiatal alkotókból álló csapatának előadásában, egy kis magyar valósággal megfűszerezve.
Makkoshotyka polgármesterének egyetlen lánya holnap tartja esküvőjét a falu volt TSZ-elnökének fiával. Az egész község lázasan készül, ám – ahogy az már lenni szokott – a dolgok nem mennek simán. Az esküvő előtti éjjelen a falu kocsmárosa és a Sztárlájt partiszerviz által delegált csapos-zenész-humánmanipulátor fondortudományos pálinkájával jól megkavarják a szerelmesek életét. Előbukkannak a legféltettebb titkok, meg a sámándob, meg a kisgömböc és minden szál összegabalyodik. Mert minek a varázslat, ha a valóság is meghökkentő dolgokra képes?
 
A szövegkönyvet Shakespeare Szentivánéji álom című műve és a színészek (Kálóczi Orsolya/Bakonyi Alexa, Gerlits Réka, Géczi Zoltán, Molnár Gusztáv) improvizációi alapján Dancsecs Ildikó írta. 
 
A Terminál Workhouse és a Manna Kulturális Egyesület közös előadása.
2018.12.12
|
(5 kép)
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.