A Jeditanács összeül

Budapest, Trafó
Vasárnaponként megfogadjuk, hogy nem iszunk többé, elhatározzuk, hogy számlákat fogunk kiegyenlíteni mások és magunk felé, úgy döntünk, jó útra térünk és a többi.
100 perc
A történet egy ilyen a vasárnapon játszódik, amin – mint mindegyik vasárnapon – a húszas évei közepén járó főhősünk számot vet – vagy nem vet – elintézetlen ügyeivel, teendőivel, érzéseivel, bűneivel, mindennel, amit egész héten halogatott, amit szőnyeg alá söpört, ami elől önkívületbe menekült. 
 
Fekete Ádám író, költő, dramaturg, rendező legújabb tragikomikus ábrándozása arról, hogy miért csináljuk, amit nem szeretnénk, és miért ne, amit de. Fekete a darabban főszereplőjét, az egyes szám első személyt hét különböző személyre, különálló hangra bontja le. A szereplők veszekednek, áriáznak, kocsmáznak, tollaslabdáznak, cirkuszolnak, ahogy a főhős önmagával gondolatoktól tobzódó fejében, ahol akár egyetlen perc is órákká tágulhat, egy ábrándos pillanat alatt pedig napszakok pereghetnek el.  
 
2017.10.22
|
(11 kép)
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.