Ann-Droid

Budapest, Hatszín Teátrum
Mi lenne a fabábú Pinokkió a 21. században? Természetesen robot. A BANDART előadása a színházat a legújabb digitális technikákkal ötvözve mutatja be a kalandos életű bábú/robot húsvér emberré válásának történetét.
50 perc

Rendező: Lengyel Katalin

 

Szereplők:

A BANDART (Lengyel Katalin és Tóth-Zs. Szabolcs) előadása Pinokkió történetét meséli el a 21. századba ágyazva.

A történetben Pinokkió egy kis robotlány, Ann, aki a mostani gyermekekhez hasonlóan otthonosan mozog a virtuális világban és játékos könnyedséggel használja a digitális eszközöket. Magányos tervezője kiüresedett emberi kapcsolatait pótolná új teremtményével, de a megannyi meglepetést tartogató, változatos akadályokkal és nehézségekkel telített út során mindkettőjüknek változnia kell.
 
Ann célja ebben a történetben is az, hogy húsvér emberré válhasson, aminek eléréséhez rengeteg kaland és megpróbáltatás vár rá, miközben meg kell tanulnia a legfontosabb erényeket. Tervezőjével együtt meg kell találnia az egyensúlyt a virtuális és a valódi világ között, és mindezeket kreatívan össze kell kapcsolnia a valós élményekkel. Interaktív vetítés, okos LED kosztüm, egy robotlabda és egy drón is színesíti ezt a csodálatos világot! Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt igazi mesebeli élményt nyújtó előadás! 
 
2017.12.14
|
(4 kép)
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.