Komfortzóna

Budapest, MU Színház
Egy kísérlet, amelynek során ideiglenes határátkelő nyílik azoknak, akik hajlandóak valóban gondolkodni ebben a témában.
90 perc
Ajánlott korosztály: 16+
A Vekker Műhely és a RÉV Színházi és Nevelési Társulat tagjai az előadásukkal nem kívánnak senkit sem az egyik, sem a másik oldalra állítani, sokkal inkább azt gondolják, hogy erről a témáról beszélni kell, s hogy ehhez a közösségi oldalak posztjai már kevesek – a jelenlét felelőssége elengedhetetlen.
 
A migráció problémája egy olyan jelenség, amely a modern európai társadalmakat markánsan kettéosztja. E határvonalat különböző ideológiák és kulturális értékrendek is előszeretettel használják önmaguk meghatározásához. De vajon mi ez a határvonal? A Komfortzóna két fiatal házaspár története. Az egyik pár a szíriai Aleppóban él, a másik Magyarországon, a déli határ közelében fekvő Mélyföldön. Eljön a pillanat, amikor mindnyájuknak ki kell lépniük saját komfortzónájukból.
2018.03.02
|
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.