Beszélő levelek - május

Budapest, Mozsár Műhely
Minden hónapban egy házigazda és hat előadóművész hívja különleges utazásra a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb, legviccesebb, legtragikusabb leveleiken keresztül.
Vajon hogyan utasított vissza Harold Pinter egy jótékonysági esten való részvételt? Miről levelezett a háborúban harcoló fiával Rudyard Kipling? És milyen képtelen problémákkal fordultak az olvasók egy amerikai magazin tanácsadó rovatához?
 
A május 12-i Beszélő Levelek előadáson nem mindennapi felolvasópárok avatják be a közönséget egykori és ma élő híres emberek, politikusok és alkotók életébe. A színpadon egy házaspár, Gryllus Dorka és Simon Kornél, egy testvérpár Egri Kati és Egri Márta, és egy apa-fia páros, Bán János és Bán Bálint olvassák fel szerelmespárok, szülők és gyermekek, barátok, írók, híres emberek és hétköznapi hősök levelezéseit. Az est házigazdája Sándor Erzsi, rendezője Böhm György
 
2018.05.10
|
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.