Időtlen idők

Budapest, Nemzeti Táncszínház
Emlékképek a 30 éves KET hőskorából (1988-1992). A Közép-Európa Táncszínház és a Magyar Állami Népi Együttes előadása.
70 perc
Mindig nagy kérdés, merre nézzünk. Sokan azt vallják, soha ne nézz vissza, mások, hogy nézz a múltba, nehogy elkövesd ugyanazt a hibát, vannak, akik azt hirdetik, ha a múlttal foglalkozol, nem a mában élsz, mások meg azt, ha mindig a jövőbe tekintesz, nem éled meg a jelent. A táncművészet a jelen művészete, annak érvényessége, hitelessége mindig az adott színpadi pillanatokban, az előadóművészek aznapi rezgéseiben születik meg, és mindegy, hogy a koreográfiák mikor születettek, a jelen pillanatában kell hatniuk.
 
Az Időtlen idők est arra tesz kísérletet, hogy a múlt üzenetei a ma előadói által eljussanak a jövőbe. A Közép-Európa Táncszínház – Magyar Állami Népi Együttes produkciója olyan táncos-koreográfusok munkásságára tekint vissza, mint Bognár József, Énekes István, Györgyfalvay Katalin, Janek József, Kricskovics Antal, Mosóczi István és Szögi Csaba
 
2019.03.22
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.