Fehér nyuszi, vörös nyuszi

Budapest, Átrium, június 8. 19:30
Az iráni szerző, Nassim Soleimanpour nemzetközi sikert aratott különleges darabjának érdekessége, hogy az előadásnak nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze és nincs rendezője.
Átrium  (Budapest)
 
2019. június 8., szombat
19:30
 
80 perc
Ajánlott korosztály: 15+
 
Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom. A tétet emeli, hogy a színész a darab szövegét ott helyben, a színpadon kapja meg, tehát ő sem tudja, mi fog történni.
Magyarországon először, és ezen az estén egyetlen alkalommal Alföldi Róbert játssza a darabot, amely több rangos színházi fesztiválon is díjat nyert. 
 
A már több mint ötven nyelvre lefordított, Indiától Dániáig, Új-Zélandtól Kanadáig számos országban hallott szöveget olyan kiváló színészek is előadták már, mint Whoopi Goldberg, John Hurt, Nathan Lane, Stephen Rea, Sinead Cusack, Brian Dennehy, David Hyde Pierce, Alan Cumming, F. Murray Abraham, az operaénekes Joyce DiDonato vagy a filmrendező Ken Loach
 
A SzínMűHely Produkció és az Átrium előadása 
 
2019.04.17
|
Játék
Egy nap Maggie, a tinédzser megkéri Sue Annt, a magányos nőt, hogy vegyen neki és pár barátjának piát, és Sue Ann kapva kap az esélyen, hogy szert tegyen pár gyanútlan, ám nála fiatalabb barátra.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.