Szemünk fénye

Budapest, Belvárosi Színház
Parádés szereposztással mutatja be Deborah Zoe Laufer elegáns humorú sikerdarabját az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban.
A darab kiindulópontja, hogy a Schwartz testvérek – Norma, a görcsösen hagyománytisztelő nővér, Herb, a pénzügyi zseni, Simon, az elvarázsolt asztronómus és Gene, a felszínes tévéreklám-rendező – édesapjuk halálának egyéves évfordulójára megérkeznek a régi családi házba, és kiderül nincs sok közös bennük. Sőt, annyira különböznek, hogy talán ők maguk sem értik, hogyan alkothatnak egy családot, a köztük feszülő konfliktusok megoldásában pedig az érzelmes feleség vallomásai és a butácska, ám jó időben, jó kérdéseket megfogalmazó barátnő felbukkanása sem segít...
 
Az amerikai írónő darabját 2008-as ősbemutatója óta számos helyen láthatta a közönség, a Belvárosi Színházban Zöldi Gergely fordításában és Szabó Máté rendezésében mutatják be.
2019.09.26
|
(8 kép)
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.