Close Reading sorozat: Cuckoo

Budapest, Trafó
Három estén keresztül, három egyszereplős mikro-történetet láthatunk a Trafó színpadán, melyek közül az egyik Dél-Koreába, a másik Dél-Amerikába, a harmadik pedig a múltba repít.
 
A történetek rólunk szólnak, az életünkről, a minket körülvevő világról, egy kicsit másképp, mint ahogy megszoktuk.
 
szeptember 26. 20h Jaha Koo: Cuckoo
Jaha Koo (KR/BE/NL) Cuckoo című performansza – ami azt járja körbe, hogy mi sülhet ki abból, ha a rizsfőző beszélni tud – egy humorral átitatott, megrázó és keserédes történet Dél-Korea elmúlt 20 évéről.
 
szeptember 27. 20h Silke Huysmans&Hannes Dereere: Mining Stories
Silke Huysmans & Hannes Dereere (BE) Mining Stories – Bányásztörténetek című dokumentum-színházi előadása egy brazil bányászváros néhány éve történt katasztrófájáról szól, egy olyan tragikus történetről, amit mindenki másképpen mesél el.
 
szeptember 28. 20h Oliver Zahn: Situation with Outstrechted Arm
Oliver Zahn / HAUPTAKTION (DE) Situation with Outstreched Arm – Helyzet kinyújtott karral performansza pedig arra keresi a választ, hogy hogyan lesz egy egyszerű, a római korból származó köszöntésből egy személyi kultusz kötelező eleme, és milyen hatással van ez a fordulat egy gesztus utóéletére a művészetben és a mindennapi életben.
 
Mindhárom előadás után közönségtalálkozót tartanak az alkotók részvételével. 
 
 
 
 
 
 
2019.09.20
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.