Rozsda avagy Minden vérünk benne szárad

Budapest, Szkéné Színház
Becky és Anna testvérek és birkapásztorok. A világon semmi máshoz nem értenek, de ehhez nagyon. A sors mégis ellenük van. Családjuk eltűnik mellőlük, ki a halálba, ki a messzeségbe menekül.
A legkevésbé sem számítanak arra, hogy a segítség egy sehonnan jött csavargótól érkezhet, aki megváltoztatja az életüket, pont eléggé ahhoz, hogy egy kicsit másképp lássák a földet, ami a lábuk alatt, és az eget, ami a fejük felett van. 
 
A Staféta-nyertes előadás Simon Longman izgalmas szövegvilágú, vibráló színművének magyarországi premierje. A darabért, amit 2017-ben a londoni Royal Courtban mutattak be, Longman megkapta a legígéretesebb fiatal drámaíró díját. A Manna és a Szkéné produkciójában készült előadást Horváth János Antal fordította és rendezte.
 
A produkció a Budapest Főváros Önkormányzata által meghirdetett és támogatott Staféta-program keretében, az Emberi Erőforrások Minisztériuma további támogatásával kiegészülve valósult meg. 
2019.11.13
|
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.