Kaktuszvirág

Budapest, Belvárosi Színház
Mi történik, ha lassan már magunk sem tudjuk, kinek mit hazudtunk? Abe Burrows filmadaptációt is kapott nagy sikerű darabjának eredeti Broadway-változata először látható Magyarországon.
Julian, a fogorvos jól kitalálta az életét. A rendelőben a fegyelmezett Stephanie tartja kézben a dolgait, a magánéletben a csinos Toni gondoskodik róla. Hogy ne kelljen elköteleződnie, családot hazudik magának. Amikor viszont mégis megnősülne, Toni hallani sem akar róla, hogy miatta szakadjon szét Julian családja. A férfinak tehát meg kell győznie a nőt arról, hogy nem létező felesége boldog, ha megszabadulhat Juliantől. De honnan kerítsen egy nőt, aki hajlandó eljátszani a szerepet?
 
Abe Burrows A kaktusz virága című műve alapján készült 1969-ben az azonos című nagy sikerű film Walter Matthau, Ingrid Bergman és Goldie Hawn főszereplésével.
 
Az Orlai Produkció előadását Zöldi Gergely fordította. 
2019.11.22
|
(10 kép)
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.