Korrup Schőn

Budapest, Trafó
Kis magyar valóság Dögöndön, ahol összegyűlik a város színe-java: volt és leendő polgármesterek, rokonok, üzletfelek, csókosok, nemcsókosok. És beszélni kezdenek.
90 perc
Egy szerencsétlen baleset szolgáltat apropót Dögönd lakóinak kitárulkozására, az élénk sereglet pedig egymás szavába vágva teregeti ki a helyi vezetés problémás ügyeit. Megrázóan személyes történetek nyomán bontakozik ki előttünk a vidéki korrupció mindent átszövő pókhálója, így hamar ráébredünk, hogy nem csupán az állati tetemek bűzlenek ebben a(z éppen csak) fejlődő magyar kisvárosban – amit látunk, az voltaképpen egész országunk jelképe lehetne. Itt ugyanis mindenki korrumpálható, legfőképpen pedig az, akiről nem is gondolnánk. 
 
 
 
A produkció különlegessége, hogy a TÁP csapata a Transparency International és a 444.hu közös „Lobbizz velünk” című pályázatára beküldött írások alapján alkotta meg az előadás szövegkönyvét.  
Dézsi Fruzsina
2020.01.24
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.