Ágyban párban

Budapest, Orfeum, a pesti mulató
Az Orfeumban évek óta nagy sikerrel működő vacsoraszínházi előadások sorában mutatják be az Arthur Smith: Live Bed Show című műve alapján készült Ágyban párban előadást, Tallós Rita rendezésében.

Rendező: Tallós Rita

Író: Arthur Smith

Díszlet: Tóth Kázmér

 

Szereplők:

A zenei betétekkel tarkított vígjáték egy férfiról (Hevér Gábor) és egy nőről (Parti Nóra) szól, az ágyukban és az ágy körül. A monológok és dialógok felváltva követik egymást: beszélnek a tapasztalataikról, az álmaikról, az előítéleteikről, történetekről a közös és saját múltjukból. Az idősíkok összemosódnak az álmaikkal, karakterük egyszerre konkrét és általános, így érintve sok tipikus párkapcsolati témát és helyzetet. A férfi hol hétköznapi férj, hol flegma sztár, máskor féltékeny szerelmes, vagy épp neandervölgyi ősember. A nő pedig, mint feleség, mint diáklány, mint naiv rajongó, vagy hercegnő. Ezek a folyamatosan változó karakterek és helyzetek rajzolják ki végül egy párkapcsolat színeit, alapvetően az intelligens humorra építve, zenei aláfestésekkel és betétdalokkal.
 
A vacsoraszínházi előadás könnyed szórakozást ígér humorosan őszinte jelenetekkel, választható húsos vagy vegetáriánus menüvel.
2020.02.19
|
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.