Az ördög nem alszik

Vaszary Gábor - Fényes Szabolcs - Szenes Iván
Nyíregyháza (Sóstófürdő), Hotel Barbizon
Lord Archibald Cavendish szívesen látná két utolsó rokona, Roland és Jane egybekelését, hogy a családi vagyon szétforgácsolódás nélkül szálljon jogos örököseire. A Lord szeretné összeboronálni őket, ezért saját halálhírét kelti.
A végrendeletében kiköti, hogy az örökösök kötelesek egy hónapig a kastélyban tartózkodni, közösen étkezni, egymástól csókkal elbúcsúzni. A fiatalok, akik már utazásuk során összekülönböztek, a legkülönbözőbb terveket eszelik ki, hogy a végrendelet megszegésére, s ezáltal az örökség elvesztésére kényszerítsék a másikat. „A legtöbb ember ott hibázza el” cseng fülünkben egy régi dallam... Meglátni és megszeretni egy pillantás műve volt - hallani sokszor. De ezúttal tényleg ez történt. Csak épp az ifjú pár nem veszi észre. Sőt! Inkább az ellenkezőjét bizonygatják maguknak és egymásnak is. Ám hamarosan közbelép a nagypapa, a jóbarátok, no meg néhány kísértet...
 
Straub Dezső rendezésében egy igazi romantikus vígjátékot láthat a Barbizon Szabadtéri Színház közönsége július 9-én este. A főbb szerepekben: Benkóczy Zoltán, Beleznay Endre, Szabó Erika, Straub Dezső, Fogarassy András. 
 
2010.07.01
|
(5 kép)
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.