Látta-e már Budapestet éjjel?

Nyíregyháza (Sóstófürdő), Hotel Barbizon
A szilveszteri hangulathoz hozzátartozik a vidámság, a tréfás jókedv. A Hotel Barbizon színpadának idei utolsó műsora is ehhez igazodik, hiszen december 30-án egy fergeteges kabarét élvezhet a közönség a Bal Négyes Páholy színtársulat előadásán.
A Látta-e már Budapestet éjjel? című produkció a ’20-as, ’30-as évek pesti utcáira kalauzol el bennünket, betétdalai között régi ismerősökként üdvözölhetjük Eisemann, Horváth Jenő, Seress Rezső és Zerkovitz örökzöldjeit, akár a Meseautót, vagy a Fizetek főúr, a Haccacáré fülbemászó taktusait. A két világháború közötti időszakot, a múlt század első felének kávéházait idézik a klasszikus pesti kabarétréfák is, melyeket Rejtő Jenő, Salamon Béla és László Miklós neve fémjelez.
 
Rengeteg móka és felhőtlen kacagás segíti tehát a nyíregyháziakat, hogy a Barbizonban eltöltött elő-szilveszteren ráhangolódjanak az év utolsó napjára. Ha pedig valaki másnap is szívesen maradna Sóstófürdőn, megteheti, hiszen a Barbizonban 31-én este szilveszteri buli várja a vendégeket, Balogh Gábor színművész és Barkóczi Beáta indiai táncművész közreműködésével! 
 
Xavér
2011.12.14
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.