Acélmagnóliák (Nők bura alatt)

Szentes, Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ
Az előadásaikkal vándorló Száguldó Orfeum csapata a kultúra és szórakozás fontosságát helyezi hangsúly alá, céljuk, hogy az előadás alatt a nézők tartalmasan kikapcsolódjanak, és egy kis időre elfelejtsék a napi gondokat.
Ebbe illeszkedik az Acélmagnóliák című komédia is, mely az azonos című romantikus filmdráma alapján készült. A film Golden Globe-díjat hozott és 6,8-as értékelést az amerikai filmes portálon, tehát a jó sztori adott volt.
 
Hat gyönyörű, életteli nő baráti körét ismerjük meg, akik egy kisváros fodrászatában gyűlnek össze időről időre – amíg készül a frizura, és alakul a külső, kitárul a „belső” is. A hölgyek beszélnek és fecsegnek szerelemről, csalódásról, férfiakról, családról, és szinte észrevétlenül bomlik ki a nézők elé az életük, titkaik, vágyaik. Ők tudják, hogy igazából csak egymásra számíthatnak, és egymásban kell megtalálniuk azt a többletet, amiből kinő a barátság, hit és anyaság fonta kapocs, mely az acélnál is erősebb, és sajátja a női léleknek. Bár mind nagyon különböző egyéniségek, mégis olyan szoros barátság tartja őket össze, melyet sem korbeli, sem vagyonbeli különbségek nem tudnak szétválasztani. Ám ez a dráma sok bájjal és humorral tölti meg a könnyed nyári estét. 
 
hédi
2010.06.30
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.