Ajánló
Balta a fejbe Budapest, Pesti Magyar Színház, április 22. 15:00
Lőrinczy Attila nagyszabású Shakespeare-parafrázisa vérgőzös, groteszk és fordulatos krimi, ami összetett módon ábrázolja az ember esendőségét.
A Krakken művelet Budapest, Átrium, április 22. 15:00
„Egyfelvonásos, színdarabgyanús esemény az Átriumban”, olvasható a Mózsik Imre és Bodó Viktor által kifejezetten az Átrium felkérésére írt, pszicho-thriller-krimi-komédia műfaji besorolású előadásról.
Szenteste A Pesti Est bemutatja Budapest, Hatszín Teátrum, április 22. 19:00
Szenteste egy nőt kihallgatnak. Az óra ketyeg a falon, éjfélkor robban a bomba. A rendőr látszólag mindent tud a nőről, a kihallgatás pedig egyre feszültebb lesz. Vajon elég lesz-e az idő?
A hattyú Budapest, Örkény István Színház, április 22. 19:00
A hattyú mesterkomédia: bravúros humorú, szellemesen éleslátó, pestiesen gúnyos.
A politikusok lelki világa Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, április 22. 19:00
Közéleti kabaré keretében búvárkodik a politikusok lelkében a DEKK Színház társulata. Az előadásban arra keresik a választ, hogy mi zajlik a politika által befolyásolt emberekben, a közélet szereplőiben, pláne a politikusokban legbelül.
A léggömb elrepül – Fesztbaum Béla Kosztolányi-estje Budapest, Vígszínház, április 22. 19:30
Kosztolányi írásfüzére színpadon: verseiből, újságcikkeiből, útleírásaiból, novelláiból rajzolódik ki egy igazából felnőni sosem akaró, az életet, a játékot szenvedélyesen szerető fiatalember portréja.
Rövidzárlat Budapest, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, április 23. 14:00
Ismét az internet világát és a virtuális valóságot boncolgatja Vidovszky György legújabb rendezésében. A Platform Shift+ nemzetközi együttműködés keretében, a tallinni VAT Teaterrel közösen létrejött előadást először Drezdában mutatták be.
Second life, avagy Kétéletem Budapest, Hatszín Teátrum, április 23. 19:00
Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami, vagy ha minden másképp alakul az életében.
Oscar Budapest, Thália Színház, április 23. 19:00
Egy végtelenül szórakoztató vígjáték, ami olyan, akár egy hatalmas „itt a piros, hol a piros” játszma szerelmekkel, bőröndökkel és ajtókkal.
Tortúra Budapest, Karinthy Színház, április 23. 19:00
Stephen King 1987-ben megjelent Misery című regénye azonnal megihlette a filmes világot, 1990-ben be is mutatták a belőle készült thrillert. A regény Budára, pontosabban a Karinthy Színházba is beköltözött.
12345678910
1 / 12 oldal
Játék
Harmincnégy éve virul ez a New Jersey-i banda, és eddig még sosem jártak Budapesten.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.