Ajánló
Káosz Budapest, Karinthy Színház, április 24. 19:00
Három harmincas nő – egy általános iskolai tanár, egy újságíró és egy pszichiáter – időről-időre kávéházakban találkoznak azért, hogy megosszák egymással életük legfontosabb eseményeit és a bajban támogassák egymást.
Mennyei hang! Budapest, Játékszín, április 24. 19:00
Igaz történet Florence Foster Jenkinsről, a világ legrosszabb és legboldogabb énekesnőjéről.
Oscar Budapest, Thália Színház, április 24. 19:00
Egy végtelenül szórakoztató vígjáték, ami olyan, akár egy hatalmas „itt a piros, hol a piros” játszma szerelmekkel, bőröndökkel és ajtókkal.
Az étkezés ártalmasságáról Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, április 24. 19:00
A darab valóban termékbemutató előadás, a főhős, bizonyos Fibinger tragikomikus nagymonológja, életáriája haknikörútja egy állomásán, egy sokat látott vidéki művelődési ház színpadán.
Az őrült nők ketrece Budapest, Átrium, április 24. 19:30
Az őrült nők ketrece az egyik első olyan színdarab volt, amely a homoszexualitást tette központi motívumává, és igyekezett feltenni és meg is válaszolni egy sor, a témával kapcsolatos kérdést.
Három esős nap Budapest, Belvárosi Színház, április 24. 20:00
Sikerdarab nyitotta a 2018-19-es évadot a Belvárosi Színházban, ahol olyan előadást mutatott be az Orlai Produkciós Iroda, amiben a Broadwayn és a West Enden Julia Roberts, Paul Rudd, Bradley Cooper vagy épp Colin Firth alakították a szerepeket.
Az őrült, az orvos, a tanítványok és az ördög Budapest, Szkéné Színház, április 24. 20:00
Mi is ez, amivel Pintér Béla és Társulata rukkol elő így évad elején? Vajon vallási, pszichiátriai vagy utópisztikus síkon zajlik a történet?
Repül az alma Budapest, Kolibri Pince Színház, április 25. 15:00
A tizenéveseknek szóló darabot a színház felkérésére a népszerű svéd színpadi szerző és dramaturg Anders Duus írta.
Pettson és Findusz Budapest, Budapest Bábszínház, április 25. 15:00
Sven Nordqvist történetei világszerte népszerűek. A svéd szerző maga illusztrálta könyveinek címszereplői egy magának való falusi ezermester, Pettson és minden lében kanál macskája, Findusz.
Az örökség Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, április 25. 19:00
Schwechtje Mihály 2018-ban a hazai mozikban bemutatott két filmje után, melyeket ő írt és rendezett, most a színházban mesél a mai Magyarországról.
12345678910
1 / 16 oldal
Játék
A látványos kiállításon a látogatók egy képzeletbeli űrutazásra indulnak, ahol tudásukat és bátorságukat próbára téve egy galaktikus kaland részesei lehetnek.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.