Gyerek
A medve, akit Vasárnapnak hívtak Budapest, Kolibri Fészek, április 8. 10:30
Újabb gyerekelőadást mutat be a Kolibri Színház, amelyet Axel Hacke írt és Kuthy Ágnes vitt színpadra. A mese főhőse, Alex, a kisfiú és Vasárnap nevű mackója.
Országjáró Mátyás király Budapest, Újszínház, március 27. 10:00
Mátyás király álruhában. Számtalan legenda, mese született már ebben a témában. Az Újszínház előadása a legérdekesebb találkozásokat gyűjti össze.
Macska voltam Londonban Budapest, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, április 17. 10:00
Péter magányos angol kisfiú, aki hiába szeretné, mégsem tarthat otthon macskát. Jennie kóbor macskalány, aki azt hiszi, kedvenc gazdái elfeledkeztek róla, ezért haragszik minden emberre.
Boribon és Annipanni Budapest, Budapest Bábszínház, április 18. 10:30
Marék Veronika hőseit az egész világ ismeri, a mackó és a kislány történetein generációk nőttek fel.
Pettson és Findusz Budapest, Budapest Bábszínház, április 25. 15:00
Sven Nordqvist történetei világszerte népszerűek. A svéd szerző maga illusztrálta könyveinek címszereplői egy magának való falusi ezermester, Pettson és minden lében kanál macskája, Findusz.
Pöttöm Panna Budapest, Újszínház, április 3. 10:00
Andersen egyik legkedvesebb meséje, a Pöttöm Panna szívmelengető története szórakoztatja a kicsiket a Bubik István stúdiószínpadon.
Rumini Budapest, Magyar Színház, március 31. 11:00
A gyerekek kedvenc tengeri rágcsálója, a furmányos kisegér, Rumini legújabb kalandjai ezúttal a színpadon is megelevenednek.
12
2 / 2 oldal
Játék
Téglás Zoli, a kaliforniai Ignite zenekar frontembere most saját projektjével érkezik Budapest egyik ikonikus klubjának színpadára.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.