Hírek
Szuperprodukciók és izgalmas előadások a POSZT fesztiválprogramjában is
Június 6. és 15. között rendezik meg a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozót, amin a versenyprogram mellett, a fesztiválprogramban is kihagyhatatlan előadásokat láthatnak az érdeklődők.
Ausztráliában is bemutatták David Bowie Lazarus musicaljét
Blackstar lemeze mellett David Bowie utolsó projektje a Lazarus című musical volt, amit halála előtt nem sokkal, 2015 végén mutattak be New Yorkban és Londonban.
Már lehet jegyet venni az idei Színházak Éjszakájára
Aki idén ősszel sem akar lemaradni a Színházak Éjszakájáról, az már most megveheti kedvezményes jegyét, amellyel 2019. szeptember 21-én 34 budapesti színház programjai közül lehet válogatni.
Dollár Papáék helyspecifikus előadása a MNM-ban
Június 11-én 18h-tól és 22-én 17:30-tól újra színházi tárlatvezetést tart a Dollár Papa Gyermekei a Magyar Nemzeti Múzeum Ismeretlen Görgei című időszaki kiállításán.
Átadták az idei Lábán Rudolf- és Halász Péter-díjakat
Díjazták a legszínvonalasabb kortárs tánc és független színházi produkciókat.
Újra műsoron az Ádám almái
Fél év kihagyás után, május végén és június elején újra látható a Radnóti Színház Ádám almái című előadása, a teátrum átépítési munkái miatt, a Katona József Színház színpadán.
Ismét a Kolibri Színház műsorán Az óriáscsecsemő bábopera
Május végén újra látható Vajda Gergely tavaly nyáron Bécsben és Budapesten is nagy sikerrel bemutatott báboperája, amely az Armel Opera Festival és a Kolibri Színház közös produkciójaként jött létre.
Bodolay Géza az OSZMI élén
A Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) által meghirdetett pályázaton három jelentkező közül Demeter Szilárd, a PIM főigazgatója Bodolay Géza Jászai Mari-díjas színházi rendezőt, egyetemi oktatót, színházigazgatót, érdemes művészt kérte fel az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet vezetői feladatainak ellátására.
Törőcsik Franciska a TÁP Színház monodrámájában
Törőcsik Franciska alakításában láthatjuk hamarosan a TÁP Színház legújabb, Anonyma – Nő a háborúban című monodrámáját, Papp Bojána rendezésében.
Májusban is k2 Színház a MU-ban
Májusban öt különböző előadással érkezik a k2 Színház társulata a MU Színházba. A társulat a fiatal színházcsinálók lévén különös hangsúlyt fektet a most felnövő generáció színházi nevelésére, a színház velük való megszerettetésére.
12345678910
1 / 87 oldal
Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.