Hírek
WMN.hu-val közös videósorozatot indít a Katona József Színház
WMN.hu-val együttműködve Csak neked mondom címmel indít 12 részes videósorozatot szeptember 2-tól a Katona József Színház.
Ismét Vidéki Színházak Fesztiválja a Tháliában
Hét nap alatt kilenc előadás látható szeptember 2. és 8. között a Thália Színházban nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Vidéki Színházak Fesztiválja keretében.
Mai Ady
„A színház az iskolába megy” programja keretében készíti legújabb előadását a Zichy Szín-Műhely.
Kiosztották a 29. THEALTER fesztivál díjait
Idén is rendkívül izgalmas műsorkínálattal várta a közönséget a hazai független színházi szcéna fesztiválja, a 29. alkalommal, augusztus 2. és 10. között megrendezett THEALTER, melyen a magyar csapatok előadásain túl nemzetközi társulatok hazai bemutatóit is láthatták az érdeklődők.
Gumikacsát vagy legyezőt érdemes vinni a Színházak Éjszakájára?
A Színház- és Filmművészeti Egyetem bábszínész és színművész hallgatói helyzetgyakorlatokon keresztül mutatják be a Színházak Éjszakája videósorozatában, nekik mi jutott eszükbe az évadnyitó fesztivál idei szlogenjéről. A forgatás közben előkerült egy gumikacsa és életre kelt egy házizsák is…
Visszatért a színpadra az ExperiDance
Augusztus 7-én, az Agria Nyári Játékok keretében újra színpadra állított Ezeregyév című előadásával, megújult stábjával visszatért az ExperiDance.
Toplista a legkedveltebb budapesti színházakról
A lista készítői a Facebookot vették alapul, ami szerint 280 ezer kedvelővel a Corvin Dumaszínház áll az első helyen, melyet a Vígszínház követ 92 ezer lájkkal, és szintén dobogós a Budapesti Operettszínház 89 ezres számmal.
Utcaszínházak a Szigeten
A Sziget talán leglátványosabb produkciója évről évre a Nagy Utcaszínház, illetve a fesztiválon a legváratlanabb helyeken felbukkanó megannyi sétáló utcaszínház. Lássuk, mire számíthatunk idén!
Semmit sem bánok – Székely Csaba-bemutató
A Rózsavölgyi Szalonban lesz Székely Csaba, a Bánya-trilógia alkotójának legújabb bemutatója.
Czukor Balázs az AlkalMáté Trupp következő jelöltje
A 2003-ban végzett, Máté Gábor és Horvai István által vezetett színészosztály tagjai minden évben öszegyűlnek nyáron, hogy kivesézzék egy-egy osztálytársukat.

Szotyory László: A vágy titokzatos tárgyai.
Budapest, Műcsarnok, szeptember 18. - november 17.

Tünékeny valóság.
Szentendre, ÚjMűhely Galéria, szeptember 19. - október 20.

Borsi Flóra: "Imagine".
Budapest, Magyar Nemzeti Múzeum, szeptember 19. - október 23.

Játék
A Bosszúállók-széria negyedik felvonása egy 22 filmből álló történetfolyam megismételhetetlen lezárása, egy monumentális utazás utolsó állomása.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.