Hírek
Áprilisban Budapesten lép fel John Cleese
John Cleese, a világszerte népszerű brit komikus, színész és forgatókönyvíró legenda, akit a magyar közönség leginkább az ikonikus Monthy Pythonból és a Waczak szálló című sorozatból ismer, 2020. április 24-én Budapesten lép fel Last Time to See Me Before I Die című előadásával.
Whoopi Goldberg alakítja a főszerepet az Apáca show musicalváltozatában
Jövőre mutatják be Londonban az Apáca Show című filmből készült musicalt, aminek premierje 2011-ben volt a Broadwayn, ám ezúttal Whoopi Goldberg nem csak producerként vesz részt a produkcióban, hanem Deloris Van Cartier szerepét is alakítja majd, akit az 1992-es filmben játszott.
Bemutatták Alanis Morissette musicaljét a Broadwayn
November 3-án volt Alanis Morissette Jagged Little Pill című musicaljének a premierje a Broadwayn.
Előadás közben szakadt le egy londoni színház mennyezete
Előadás közben szakadt le a londoni Piccadilly Színház mennyezetének egy darabja, többen megsérültek - tudatta a BBC hírportálja.
Elhunyt Karinthy Márton
Életének 71. évében elhunyt Karinthy Márton Kossuth-díjas színigazgató, színházrendező, író, a Karinthy Színház és elődje, a Hököm Színpad, alapító igazgatója, Karinthy Ferenc író fia, Karinthy Frigyes író unokája, tudatta a Karinthy Színház november 6-án kiadott közleményében.
A IV. Nemzeti VERSeny szuperdöntője a Nemzetiben
Ismét egész hétvégés versprogram lesz a IV. Nemzeti VERSeny élő szuperdöntője november 9-én és 10-én. A Nemzeti Színházban lép fel a VERSeny 25 legjobb versmondója, akiknek a versklipjeit is levetítik.
Jessica Chastain londoni színpadon debütál
Jessica Chastain 2012-ben játszott először színpadon, a Broadwayn bemutatott a The Heiress című színdarabban.
Andrew Lloyd Webber és Taylor Swift közös dala a Macskákban
Andrew Lloyd Webber és Taylor Swift közösen írtak betétdalt Webber Macskák című musicaljének filmváltozatához.
Alia Shawkat 24 órán át játszotta el ugyanazt a jelenetet
Az ítélet: család és a Search Party című sorozatokból ismert Alia Shawkat különös színpadi előadás részese volt: október 18-án és 19-én 24 órán keresztül összesen százszor játszotta el ugyanazt a jelenetet, mindegyikben más férfi partnerrel, akikkel egyetlen egyszer sem próbálta el korábban.
Amerika Kapitány ifjúsági színházat avatott szülővárosában
Chris Evans, akit leginkább mint Steve Rogers, azaz Amerika Kapitány ismerhetünk a Marvel-filmekből, visszatért gyerekkora színhelyére, Massachusettsbe, ahol személyesen adta át annak az ifjúsági színháznak az új épületét, ahol ő maga is ismerkedett a színészettel.
Játék
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.