Interjú
Partizánakció - Huszár Zsolt
Jó tíz éve láttam először az R. S. 9-ben Nádas Péter Temetés című darabjában. Már akkor felfigyeltem tehetségére, remek adottságaira. Aztán fel-felbukkant különböző társulatoknál, de az igazi kiugrás három éve történt. Ekkor lett az Új Színház tagja.
Pásztor Erzsi: Az egész életem a színház
Hajmeresztő estre készül Keresztes Ildikó és Szirtes Gábor társaságában Pásztor Erzsi.
A pillanatok angyala – Für Anikó
Utoljára másfél évvel ezelőtt beszélgettem Für Anikóval. Akkor már írták a Nőstény álom című lemezét, de még nem készült el. Már kapott néhány díjat, de még nem volt övé a legjobb női alakítás a POSZT-on...
Pintér Béla interjú
Pintér Bélával a Pintér Béla Társulat alapítójával beszélgettünk az elmúlt 15 évről és a darabokról.
Pipacs és sólyom, avatár és a valódi én – Sodró Eliza A Pesti Est exkluzív interjúja
Kezdetek, gyerekkori játékok, avatárok, valamint felemelő és nehéz pillanatok.
A polihisztérika
A címekkel legtöbbször gondjaim vannak. Legyen rövid (2-3 szó), frappáns, érdekes, figyelemfelkeltő és az sem hátrány, ha valamelyest utal a kérdezett személyre. A mostani szerintem zseniális, a baj csak az, hogy nem én vagyok a „keresztapja”. Beszélgetőtársam a „nagyon” sokoldalú Cserje Zsuzsa találta ki, így az elismerés csak őt illeti.
POSZT: „A végleges döntés a legkevésbé elfogult vélemény"
A 2015. június 4-13. között megrendezésre kerülő 15. jubileumi POSZT színész zsűrijének tagja lesz Sipos Imre, a Pesti Magyar Színház színművésze.
Pozícióváltások - Kozmér Alexandra
Kozmér Alexandra nyolcévnyi kényszerpihenő és műfaji kalandozás után másfél éve talált vissza a klasszikus balett legnagyobb magyar színpadára. Miközben pályája állomásairól faggatom, közvetlen természete nem gátolja abban, hogy a kávézó asztala mellől felugorva passer-helyzetben magyarázzon. Életkedve sugárzó, pedig göröngyös volt a sikerhez vezető út.
Pozitív találkozások – Interjú Nagy Dániel Viktorral és Nyári Oszkárral A Jurányi Produkciós Ház és a Karaván Színház színészeivel a 6. Színházak Éjszakája alkalmából beszélgettünk
A két színészt többek között kisebbségi kérdésekről faggattuk.
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.