Tánc
Burok – a táguló idő összehúzódásai Budapest, Trafó, április 27. 20:00
A produkció a szülés euforikus és traumatikus élményét kíséreli meg felidézni, szétszálazni és megmutatni testtel, szóval és képpel.
Standing Ground Budapest, MU Színház, április 28. 20:00
Újra és újra visszatérünk kiindulópontunkhoz, ami számunkra fontos, érték vagy csak adottság. De hogyan viszonyul egymáshoz az egyéni és a közös alap?
Frenák Pál Társulat: UN Budapest, MU Színház, május 4. 20:00
Mitől válik az életünk tényleg a saját életünkké? Két egyszemélyes univerzum találkozása egy estén. Előbb egy figura, majd még egy – magányossága és ereje mindkettőnek egészen különleges – Maurer Milán és Frenák Pál előadásában.
Szólók Budapest, MU Színház, május 5. 20:00
Három előadó szólójelenetei követik egymást a nézők által körbevett térben. A szólók önálló egységek, de egymás után fűzve őket érzelmi-érzéki láncreakciót kapunk.
Hodworks: Sunday Budapest, Trafó, május 14. 20:30
Tabukkal szembemenő, vaskos, mégis finom, érzékeny humorú játék, előítéletmentes, szabad, radikális testkutatás jellemzi a Hodworks társulatot.
Timothy and the Things: Schrödingerre várva Budapest, Trafó, május 17. 20:00
Ha bezárjuk a problémákat egy dobozba, aztán radioaktív sugárzást eresztünk rájuk, vajon eltűnnek, vagy megmaradnak? Esetleg szörnnyé változnak, és kísértenek a doboz falain keresztül? És vajon képesek vagyunk-e összeszedni a bátorságunkat, hogy kinyissuk a dobozt, és szembenézzünk velük?
Játék
Harmincnégy éve virul ez a New Jersey-i banda, és eddig még sosem jártak Budapesten.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.