Tánc
Plateau Budapest, Nemzeti Táncszínház, január 25. 15:00
Egy szürreális táj ez a plató, talán csak virtuálisan létezik, esetleg valóságos. Látjuk magunkat oldalról a felszínén, közben képesek vagyunk felülről is szemlélni azt.
Opus Budapest, Trafó, január 25. 20:00
A klasszikus zene mint a társadalom által elfogadott legmagasabb kvalitású muzsika jelenik meg itt mozdulatokra hangszerelve. A koreográfiának nem célja az érzelmi hatáskeltés, nem akar a zene lelkünkre ható hullámaival foglalkozni.
Burok – a táguló idő összehúzódásai Budapest, Trafó, január 27. 20:00
A produkció a szülés euforikus és traumatikus élményét kíséreli meg felidézni, szétszálazni és megmutatni testtel, szóval és képpel.
Wonderland Budapest, Trafó, február 13. 20:00
A Duda Éva Társulat idén ünnepli létezésének 10. évfordulóját, melynek apropójára új előadással készülnek Wonderland címmel.
A szél kapuja Budapest, Nemzeti Táncszínház, február 15. 19:00
A közelmúltban Eck Imre-díjjal kitüntetett Goda Gábor és társulata különleges élményt adó alkotással lép fel a táncosokon kívül harcművészek és zenészek közreműködésével.
FAR Budapest, Nemzeti Táncszínház, február 29. 19:00
Tudomány és művészet egyesül ebben az előadásban. Az Egyesült Királyságból érkező Random Dance nevű társulatot Diderot enciklopédiái inspirálták a darab létrehozására. A francia filozófus, a felvilágosodás kiemelt gondolkodója...
CAGE Budapest, Trafó, március 5. 20:00
Mondhatnánk úgy is, hogy meg van kötve a kezünk, és csak azt hisszük, hogy van szabad akarat.
Játék
A Downton Abbey, ez a világméretű szenzáció ezúttal egy lenyűgöző egész estés film formájában tér vissza, melyben a közkedvelt Crawley-ékra és rettenthetetlen személyzetükre életük legfontosabb pillanata vár.
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.