Tánc
Arno Schuitemaker: I will wait for you Budapest, Trafó, január 26. 20:00
A holland koreográfus eddigi legszemélyesebb alkotása lesz látható Budapesten. Az I will wait for you igazi, zsigerig ható flow-élmény, melynek transzszerűsége az előadás végezetével is bennünk bujkál még egy jó darabig.
Sleeping Beauty Project Budapest, MU Színház, január 26. 20:00
Az előadás a belső világunk és a külső valóság közötti átmeneti térbe invitálja a nézőt. A saját virtuális performanszunk megélése és átélése valósulhat meg a nézők találkozása és kapcsolódása révén.
Burok – a táguló idő összehúzódásai Budapest, Trafó, február 2. 20:00
A produkció a szülés euforikus és traumatikus élményét kíséreli meg felidézni, szétszálazni és megmutatni testtel, szóval és képpel.
Széttáncolt cipellők Budapest, Hatszín Teátrum, február 24. 11:00
Elég logikus választással él a Coincidance Társulat, amikor legújabb produkciójaként a Grimm testvérek meséjét, a Széttáncolt cipellőket dolgozza fel táncjátékká. A kedves és izgalmas történet ugyanis arról szól, hogy tizenkét...
Játék
Az Én, Tonya a kilencvenes évek egyik legnagyobb amerikai médiabotrányának szatirikus feldolgozása, amelyet humorában mások mellett a Fargóhoz hasonlítanak. A film két színésznő, Margot Robbie és Allison Janney jutalomjátéka, akik egyértelműen Oscar-jelölésre is esélyesek.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.