Gasztró
Mindenki másképp csinálja… - Lecsó
Jelen esetben nem másra, hanem az ország kedvenc nyári ebédjére, a lecsóra gondolunk, amire sokszorosan igaz a mondás, miszerint ahány ház, annyi szokás, vagy esetünkben éppen annyi lecsó. Összeszedtük és kipróbáltuk a földgolyó legtutibb lecsóit, a rangsorolást azonban nem vállaljuk, mindegyik túl jó volt! Mutatjuk a felhozatalt!
Megvannak a Magyarország Tortája verseny idei győztesei
A Nándori Cukrászda hozzáadott cukor nélkül készült édessége nyerte a Magyarország Cukormentes Tortája versenyt, amelyet az Egy Csepp Figyelem Alapítvány minden évben a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületével együtt hirdet meg. A Magyarország Tortája a „Komáromi kisleány” lett, melyet a Jánoska Cukrászda készített.
Házi fagyi
Uncsi már a csoki-vanília kombó és a gyorséttermes fagyi? Új ízeket keresel? Elköltözött a kedvenc fagyizód? Vagy csak szimplán bezár, mire hazaesel a melóból? Akármelyik kérdésünkre is válaszolsz igennel, semmiképp nem kell megválnod a fagyizás örömétől. Új kedvenc hobbink ugyanis az otthoni fagylaltkészítés, és most veled is megosztjuk a titkokat!
Régi-új szerelmünk, az egres
Köszméte, piszke, biszke, pöszméte, avagy egres. Akármilyen névvel is illetjük, ugyanarról a félig áttetsző, imádnivalóan savanykás gyümölcsről van szó, ami az elmúlt években újra aranykorát éli.
Füge - A kerti parti gyümölcse
Megosztó finomság a hazánk tikkasztó nyaraiban is könnyedén megtermő füge: van, aki ki nem állhatja, és van, aki pedig szinte rajong érte. Utóbbiak pedig hálásak lehetnek a kifinomult ízlésüknek, hiszen amellett, hogy a füge tele van fontos vitaminokkal, a nyári kerti partik egyik nagy favoritjává is vált az elmúlt pár évben. Varázslatokért, és vendégváró receptekért olvass tovább!
Csak ribizlifanatikusoknak!
Ilyenkor, júliusban akár minden ujjunkra juthat egy-egy szuper egészséges nassolni való, mégis sokan vannak, akik alig bírnak elszakadni a kedvenceiktől. Ha te is érezted már, hogy nagyobbat dobban a szíved, amikor a ribizlit fejted le a szárról, ez a cikk neked szól!
Málnamánia!
Nagy valószínűséggel már az ókorban is fogyasztották, de a legelső feljegyzések a középkorból származnak, ekkor a málnát mint gyógynövényt említik. Mára pedig nemcsak gyógyhatása miatt, hanem nyári frissítőként és lekváralapanyagként is feltétel nélkül imádjuk. Tombol a málnamánia!
Gyere ki a zöldbe! 2. – Újabb szuper kerthelyiségek Budapesten!
Meccsnézés a haverokkal vagy egy laza nyáresti buli… mindez a szabad ég alatt! Mi lehetne tökéletesebb helyszín, mint egy hangulatos fővárosi kerthelyiség? Pár hete már megmutattuk a favoritjainkat, de annyi jó helyet találtunk, hogy nem bírtuk ki, muszáj volt még egy válogatást készítenünk, íme, az eredmény!
Nézz le Budapestre! - A legjobb tetőteraszok a fővárosban
Borozz, kávézz, üdítőzz úgy, mint egykor az istenek az Olümposzon! Kiválogattuk Budapest legszuperebb magaslati bárjait, hogy olyan kényelemben tekinthess le a fővárosra, mint talán még soha. Íme, a hat kedvencünk, a city legmenőbb kilátóbárjai, hogy mindig a topon érezd magad!
Főzőiskolák
Ahogy egyre divatosabb lett a főzés, úgy szaporodtak gombamódra a főzőiskolák, amelyek változatos tematikájú főzőtanfolyamokat kínálnak az érdeklődőknek. Akit hobbiszinten érdekel a téma, az kedvére válogathat a nem akkreditált élményfőzések tömkelegében.
12345678910
1 / 107 oldal
Játék
A világhírű mexikói festőnő képei először láthatók Budapesten!
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.