Interjú
Naptunusz – Nagy Natália
Nagy Natália, volt Evettke a L’art pour L’art Társulatban, alapító tagja a Holló Színháznak, játszott az Operett Színházban és Tímár Péter két filmjében, a Csinibabában és a Zimmer Feriben. Két szólólemeze jelent meg: a Zsákbamacska minden nő és a Legyél állat. Most pedig gyermekeknek írt verses mesekönyvet A Nap születésnapja címmel.
Strucc-farm ősszel? – Novák Péter
Esélyegyenlőségi multimédia elindítását tervezi Novák Péter színész, énekes, koreográfus, műsorvezető és hivatásos emberjogi harcos. Szeptembertől új - televíziós, rádiós - website-on keresztül szervezne esélyegyenlőségi fórumot a társadalmi igazságtalanságok felszámolásáért. Addig is, május végén - az Amnesty International kampányához csatlakozva - a Kimnowak együttesével megjelentetik 1995-ös Gyémánt című daluk új változatát.
Egy úr az űrből - Charles Simonyi
A Magyar Köztársasági Érdemrend Nagykeresztjét is átvehette múlt heti magyarországi villámlátogatásakor Charles Simonyi, a második magyar származású Föld-lakó, aki kijutott a világűrbe. A Föld 400 leggazdagabb embere közé sorolt számítástechnikai szakember az április 21-i sikeres landolás után, de még a köztársasági elnöki- és a miniszterelnöki vizit előtt Párizsból adott exkluzív interjút a Pesti Estnek.
3456789101112
12 / 12 oldal
Játék
A világhírű zongoraművész, a Liszt-díjas Farkas Gábor legújabb, a Hungaroton gondozásában megjelent lemezének anyagát mutatja be szerda esti koncertjén.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.