Interjú
Múzeumok Éjszakája 2012 - interjú Hammerstein Judit kultúrpolitikáért felelős helyettes államtitkár asszonnyal
Tizedik alkalommal rendezik meg idén június 16-án a Múzeumok Éjszakáját, aminek kapcsán Hammerstein Judit kultúrpolitikáért felelős helyettes államtitkár asszonnyal beszélgettünk.
„Olykor elkészíteni valamit házilag majdnem annyi idő, míg kibontunk egy konzervet” - Vrábel Kriszta
A Dolce Vita gasztroblog szerzője második, Főzd magad! című szakácskönyvében arra biztat, hogy a boltban kapható mesterségesen előállított készételek vásárlása helyett főzzünk saját magunk, mert a házilag készített ételek nem csupán egészségesebbek, de finomabbak is.
2012 a barack éve a Budapesti Pálinkafesztiválon - beszélgetés Maros Róberttel
A hagyományt tovább öregbítve, a barack és az abból készült hungarikum, a barackpálinka játssza a főszerepet a VII. Budapesti Pálinkafesztiválon, május 10-13 között.
Ascher Tamással beszélgettünk
Ascher Tamással, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar rendezővel, a Színház- és Filmművészeti Egyetem rektorával beszélgettünk a Pesti Est Színfalak mögött c. rendezvénye kapcsán az Ódry Színpadról.
Szinte folyamatosan valamiféle számadásra vagyok „kényszerítve”
Horváth Attilával az április 27-ei nagykoncertje előtt beszélgettünk a kettős jubileumról és a koncertre való készülődéséről.
„Hosszan áztattuk kólában is, hogy lássuk, még olyan helyzeteket is kibír, amelyek egy fesztiválon bármikor előfordulhatnak”
Ipari Innovációs Díjjal tüntették ki a magyar fejlesztésű Metapay fesztiválkártyát, ami idén már nemcsak a vezető hazai fesztiválokon, de egyebek mellett az amerikai Coachellán is felváltja majd a készpénzes fizetést.
„A mi filozófiánk, hogy a közönség értse, amit lát” - Dalotti Tibor - Botafogo Táncegyüttes
Emberi sorsokkal, ezen belül is táncosok sorsával foglalkozik a Botafogo Táncegyüttes legújabb darabjában, a Mester és Zurielben. A március 14-én a Nemzeti Táncszínházban bemutatott darabról kérdeztük az együttes vezetőjét, a darab rendező-koreográfusát, Dalotti Tibort.
Százezer kérdésből huszonnyolc fejezet - Interjú Winkler Nórával
Winkler Nóra televíziós és rádiós műsorvezető szenvedélyes művészetélvező, melyről meggyőződhetünk nemrég megjelent, Csillagtúra című könyvét olvasva is, melyben képzőművészekről, aukciókról és a médiáról ír sok humorral fűszerezve.
„Az élő természet valódi színeit keresem” - Rafael Y. Herman
Az izraeli születésű Rafael Y. Herman dél-Amerikában készített reportázsokat, mielőtt Milánóban divatfotós lett, de ahhoz, hogy a művészvilág elismerését is kivívja, vissza kellett térnie gyerekkora színhelyéhez, a Negev-sivatagba.
Playmate of the Year 2012 Beszélgetés Nánási Pállal
A Playboy újra meghirdeti a Playmate of the Year versenyét. A 2012-es Év Playmate-je versenyre már decemberben elindulnak a válogatások. Ebből az apropóból kérdeztük Nánási Pált a castingről és az ideálokról.
12345678910
5 / 12 oldal
Játék
Megérkezett a Walt Disney animációs stúdiójának újabb térdcsapkodóan vicces és kreatív kalandfilmje, a Ralph lezúzza a netet!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.