Kedvenc helyek

Hírek
Ki a fene jár manapság komolyzenei koncertre?
Megtudhatjuk 2019. január 14-én a Zeneakadémián, ahol Janklovics Péter humoristától értesülhetünk mindenről, ami visszataszító egy komolyzenei koncertben.
Huszonnégy év után is dübörög az All I Want For Christmas Is You
Minden idők legsikeresebb karácsonyi klasszikusa közel negyed évszázad után is képes meghódítani a slágerlistákat.
Tizennégy év után ismét Európába merészkedik Cher
A showgirl több mint tíz év kihagyás után 2019-ben visszatér az öreg kontinensre, hogy egy nagyobb szabású európai turnéval búcsúzzon rajongóitól.
Megjelent a 2019-es Fishing on Orfű himnusza
A 30Y zenekar és Kispál András közös produkciójaként született meg a jövő évi Fishing on Orfű fesztiválhimnusza.
Billie Joe már dolgozik az új Green Day-dalokon
A 46 éves zenész több mellékprojekt után bejelentette, hogy visszatér az anyazenekarához, és már el is kezdett dolgozni két évvel ezelőtt megjelent Revolution Radio albumuk utódján.
A nők viszik a prímet a 2019-es Grammy-díjátadón
A Recording Academy december 7-én hozta nyilvánosságra a 61. Grammy Awards jelöltjeinek listáját, amelynek egyes kategóriáin belül túlnyomó részt a női előadók dominálnak.
Orvosi utasítására mondta le koncertjeit Justin Timberlake
A 37 éves szupersztár egészségügyi okok miatt lefújta az év hátralévő részére meghirdetett minden koncertjét, de ígéretet tett arra, hogy hamarosan kárpótolja a hoppon maradt rajongókat.
Lana Del Rey is táncra perdülhet a Dancing With The Stars műsorban
A legújabb hírek szerint az indie-pop pacsirta is szerepelni fog az ABC sztárokat táncparkettre szólító szórakoztató műsorában.
A filmvászonról a Broadwayre: újabb szerepet kaphat Lady Gaga
Amíg javában dübörög a mozikban az év egyik legjobb filmjének kikiáltott Star is Born, addig az amerikai popdíva tovább építgeti színészi karrierjét.
The Doors koncertfelvétel a Pólusban
December 8-án lenne 75 éves a The Doors énekes-dalszerzője, Jim Morrison. Az ő emléke előtt tiszteleg a Pólus Mozi pénteken.
12345678910
1 / 752 oldal
Játék
A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsesszlemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival...
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.