Kedvenc helyek

Hírek
Hatalmas összeget adományozott a Metallica
Több mint másfél millió dollárt adományozott a Metallica 2019-es turnéja során, amit a koncerthelyszínek városaiban működő, különböző alapítványok között osztottak szét.
A rapper Dave kapta a Mercury-díjat Psychodrama című albumáért
A 21 éves londoni rapper, Dave kapta az év legjobb brit albumának járó zenei díjat, a Mercury Prize-t. Az indoklás szerint Dave Psychodrama című debütáló anyaga generációja legmerészebb rapalbuma.
Elhunyt Gallai Péter, a Piramis billentyűse
Elhunyt Gallai Péter. A Piramis és a Bikini egykori billentyűse, énekese, dalszerzője 65 éves korában, hétfőre virradóra halt meg - közölte a zenekar az MTI-vel. Mint írták, a Piramis szombaton a Várkert Bazárban ad koncertet, amelyen megemlékeznek Gallai Péterről.
Alapítványt hozott létre a fiatalokért Shawn Mendes
Shawn Mendes Foundation néven hozta létre alapítványát az amerikai popsztár, miután fontosnak és személyes ügyének érezte egy olyan platform megalkotását, ami biztosítja a fiatalok szólásszabadságát, és lehetőséget ad arra, hogy ők is minél inkább aktívak legyenek a világot érintő problémák megoldásában.
Ed Sheeran visszavonul
18 hónapnyi pihenőre megy a britek kedvenc egy szál gitárosa, miután minden elképzelhető bevételi és jegyeladási rekordot megdöntött Divide nevű turnéjával.
Átadták az MTV VMA 2019 díjait
Minden évben megrendezik az MTV Video Music Awards névre hallgató sztárparádét, ahol a mainstream zenei színtér savát-borsát díjazzák, a fő fókuszban pedig a tavaly és idén készült gigaslágerek vannak, amik videóval debütáltak.
Hazai zenészek jólétéről készül nagyszabású kutatás
Nem csak a jólét, hanem a jóllét is fontos. Számos tragikus esemény történik a zeneiparban, nagy zenekarok frontemberei lesznek öngyilkosok, vagy éppen égnek ki tizenéves karrier és világsikerek után. Most itthon is készül a kérdőív, ami ezen szomorú jelenségek hátterét kutatja.
Ismét manchesteri koncertet ad Ariana Grande
Az énekesnő a szörnyű, 22 halálos áldozatot követelő manchesteri bombatámadás óta nem járt az angol nagyvárosban, így visszatérése szimbolikusnak is tekinthető, kifejezi, hogy a helyiek nem adják meg magukat a terroristáknak.
Magyar zenekar játszik a világ legnagyobb Beatles-fesztiválján
A Nemzetközi Beatles Héten képviseli a magyar Beatles-közösséget a The Bits, a hazai tribute zenei színtér leghíresebb Beatles-zenekara, akiket kifejezetten az a koncerthelyszín kért fel, ahol a Beatles több mint 200 koncertet adott.
Ismét Budapestre jön a Slipknot
Ezúttal a Pap László Sportarénába költöznek be a horrorfilmekbe is tökéletesen beleillő maszkos úriemberek, akik 2020 elejére terveznek gigantikus méretű európai lemezbemutató turnét.
Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Gül Baba kulturális fesztivál mától vasárnapig. Türbe, rózsák, kiállítás és sok zene- Budapest és a török kultúra. #gulbaba #gulbabakultfeszt
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.