Kedvenc helyek

Hírek
Lady Gaga szakított vőlegényével
Gyanús volt a csend Lady Gagától a (volt) párját illetően, a People magazin megerősített információkra hivatkozva írt a szakításról.
Lemezhallgatós közönségtalálkozót tart az Ivan & The Parazol
A megjelenés előtt már hallhatják a rajongók az Ivan & The Parazol legújabb, Exotic Post Traumatic című albumát, amit egy közönségtalálkozóval egybekötött beszélgetésen mutat be a zenekar.
Nagyszabású londoni koncertre készül az Empire Of The Sun
Debütáló lemezének 10 éves évfordulóját ünnepli az ausztrál elektronikus duó, az esemény alkalmából pedig második legnagyobb headliner koncertjét adja a brit fővárosban.
Ezeket a dalokat jelölték idén Oscar-díjra
Február 24-én, vasárnap tartják a 91. Oscar-díj-átadó gálát, ahol ismét öt szerzemény száll versenybe a legjobb eredeti dal kategóriájában kiosztásra kerülő aranyszobrocskáért.
Gigashow-val ünnepli legendás albumát a Cure
A kultikus brit alternatív rockzenekar Disintegration című albuma 30. évfordulójának ünneplésére négyestés koncertet ad a Sydney-i Operaház színpadán.
Kiosztották az Artisjus-díjakat
19. alkalommal adták át a hazai zenei szerzők egyik legnevesebb elismerését, az Artisjus-díjat, amit idén már 5. éve Junior kategóriában is kiosztanak a harminc éven aluli alkotóknak.
Petruskát kizárták, Pápai Joci ismét A Dal döntőjében
Szombat este tartották meg A Dal 2019 második elődöntőjét, ahol végül a két évvel ezelőtti műsor győztese, Pápai Joci jutott tovább első helyen a döntőbe. Az első elődöntőből továbbjutó Petruskát viszont plágiumvádak miatt kizárták.
Mégsem adják ki Ryan Adams új albumát
Újabb zaklatási ügy bolygatja a zeneipart: az amerikai countryénekes, Ryan Adams ellen rendőrségi nyomozás indult szexuális zaklatás gyanújával, az új, áprilisra tervezett albumát már ki sem adja a kiadója.
Zenetörténelmet írt Ariana Grande legújabb albuma
A popsztár múlthéten kiadott „Thank U, next” lemeze meghódította a brit zenei csatornákat, így ő az első női előadó, aki a legjobb albumok és a legjobb slágerek listáján is első helyen szerepel.
Lemondta amerikai turnéját a Bring Me The Horizon
A brit metál zenekar lemondta amerikai turnéjának maradék fellépéseit, ugyanis az énekes- frontembert, Oli Sykest súlyos hangszál szakadással diagnosztizálták.
12345678910
1 / 758 oldal
Játék
Február 28-tól érkezik a magyar mozikba az Király Levente Piedone nyomában című portréfilmjének kibővített moziváltozata, amely az eddigi legátfogóbb portréfilm Bud Spencer életéről.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.