Kedvenc helyek

Hírek
Új klippel jelentkezett Fergie
Fergie már tudja, hogy melyik videoklipet fogod az őszi szezonban a legtöbbször megnézni: You Already Know néven debütált a visszatérésén dolgozó énekesnő új kisfilmje, amelynek fekete-fehér vizuálját Nicki Minaj jelensége színesíti.
Rihanna inspirálta Marilyn Manson új albumát
A polgárpukkasztó jelmezeiről és előadásmódjáról elhíresült metálherceg egy friss interjújában elárulta, hogy hamarosan megjelenő új nagylemezének egyik múzsája a barbadosi énekesnő, Rihanna volt.
Beteg rajongójának énekelt Lady Gaga
Mindig is tudtuk, hogy Lady Gaga nemcsak popsztárként, de emberként is megkülönböztetett tiszteletet érdemel. Legutóbbi koncertjén ezt a tényt ismét sikerült megerősítenie, ahol is egy Dravet-szindrómával küszködő kisfiú álmát váltotta valóra.
Zayn Malik és Nicki Minaj egy közös dalban
Úgy látszik, hogy az egykori One Direction-ifjonc a legnagyobb női előadókat toborozza össze legújabb albumán. Az énekes egy rádiós interjúban árulta el, hogy hamarosan érkező nagylemezére rögzített egy dalt a rapszakma koronázatlan királynőjével, Nicki Minaj-zsal is.
Zátonyra futott kapcsolatáról énekel Demi Lovato
A hajdani Disney-csillag nem viccelt, amikor azt mondta, hogy új zenei projektjének érzelmi töltete nagyon mély szintekről fakad. Ezt példázza az énekesnő legújabb, You Don’t Do It For Me Anymore című dala is, amelyet volt barátjának írt.
Halloween témájú album érkezik Michael Jacksontól
Halálának nyolcadik évfordulója után három hónappal új válogatáslemez érkezik a pop királyától. A tizenhárom számot csokorba rendező korong szeptember 29-én kerül a boltok polcaira.
Popriadó: tervben van az új Madonna-album
A Popkirálynő Instagram-oldalán csigázta fel népes rajongótáborát és tudatta a világgal: készen áll arra, hogy zenei fronton újra munkához lásson, ráadásul ehhez már egy új, inspiráló helyszínt is talált, amely elmondása szerint gyümölcsözően hat majd a kreativitására.
Kelly Clarkson és a finoman lágy szerelem
Love So Soft címmel érkezik az amerikai pop-rock énekesnő, Kelly Clarkson visszatérő kislemeze, amely régóta várt új albumának előfutáraként erősíti majd az őszi szerelmes dalok táborát.
Lady Gaga: „Elkezdtem új dalokat írni”
Napjaink egyik legnagyobb hatású popénekesnője az Entertainment Weeklynek adott interjújában árulta el, hogy alig egy évvel legutóbbi lemezének megjelenése után máris hozzálátott új dalainak megírásához.
Zayn Malik és Sia egy új közös dalban
Az ex-One Direction-tag Zayn Malik ezúttal az aranytorkú énekesnővel, Siával állt össze, hogy elkészítsék a fiatal tinisztár karrierjének következő nagy durranását.
6789101112131415
10 / 721 oldal
Játék
Az Én, Tonya a kilencvenes évek egyik legnagyobb amerikai médiabotrányának szatirikus feldolgozása, amelyet humorában mások mellett a Fargóhoz hasonlítanak. A film két színésznő, Margot Robbie és Allison Janney jutalomjátéka, akik egyértelműen Oscar-jelölésre is esélyesek.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.