Kedvenc helyek

Hírek
Megmentette egy rajongó életét Cher és Meryl Streep
Egy befolyásos világsztár nem csak az interneten keresztül gondoskodik rajongóiról: ha kell, a tettek mezejére lép, pontosan úgy, ahogy Cher és Meryl is, akik saját testi épségüket veszélyeztetve kimenekítettek egy lányt egy rabló karjaiból.
Ariana Grandét okolják Mac Miller haláláért
A rajongók szerint volt barátnője tehet a fiatal rapper haláláról, aki a szakításuk után a drogokban kereste a vigaszt.
A víz alól énekel majd nekünk Avril Lavigne
Head Above Water néven érkezik majd Avril Lavigne visszatérő kisfilmje, ami azonosulva címével és mondanivalójával, a víz alatt játszódik majd.
Ay Ya Ya! Tíz év után új zenével jelentkezik Ashlee Simpson
Jessica Simpson kishúga a média minden bugyrában megmártózott az évek alatt, láthattuk vígjátékok főszereplőjeként, megpróbálkozott az énekesi karrierrel, de magánéletét is nyomon követhettük egy kis ideig realitysztárként, most azonban ismét a zeneipar felé veszi az irányt.
Fulladás okozta Dolores O'Riordan halálát
Alkoholmérgezést kapott, ezt követően fulladt a fürdőkádba Dolores O'Riordan, a The Cranberries ír zenekar énekesnője januárban - írja a BBC a westminsteri igazságügyi orvosszakértőre hivatkozva.
Nicki Minaj: „Azt éreztem, hogy pofán vágnám Travis Scottot”
Nicki Minaj legutóbb Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett, ahol végre részletesen is beszámolt a rapszakma jelenlegi legnagyobb csatájáról.
Elhunyt a Nick Cave & The Bad Seeds billentyűse
Vasárnap este érte a halál az ausztrál zenészt, aki tavaly ősszel intett búcsút a színpadnak agydaganata miatt. Conway Savage 58 éves volt.
Az Imagine Dragons énekese is nekiment Eminemnek homofób megnyilvánulása miatt
Igencsak kiverte a biztosítékot Eminem legutóbbi meglepetésalbuma, amit hangvételénél fogva inkább nevezhetünk egy gyűlöletkeltő propagandának, mintsem egy rapper kendőzetlen kitárulkozásának.
Az LSD új klipje tényleg olyan, mint az LSD
Sia, Diplo és Labrinth közös formációjának új kisfilmje olyan, min egy vizuális tudatmódosító, nézőjére pedig olyan hatást gyakorol, amiből senki sem szeretne felocsúdni.
Titokban érkezett Eminem új albuma
A címéhez hasonlóan egy kamikaze elszántságával robbant be a rapalbumok közé Eminem új lemeze: a 45 éves rapper friss anyaga mindenféle előzetes bejelentés nélkül ma reggel debütált a világhálón.
6789101112131415
10 / 752 oldal
Játék
Egészen új, egyszerre mikro- és makroszintre viszi a Marvel Moziverzumot A Hangya és a Darázs!
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.